Bakan Kacır, Edirne programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Gastro Akademi Eğitim Mutfağı’nı ziyaret etti. Aşçı önlüğü giyerek, kendi elleriyle hazırladığı Ramazan pidesini fırına gönderdi. Proje kapsamında kadın ve gençlere yönelik düzenlenen mesleki eğitim kursları faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin gastro turizminden aldığı payı artırmanın hedeflendiği kurslarda, profesyonel mutfaklarda eğitim alanların sektörde istihdamı amaçlanıyor.
Related Posts
Yunanistan’da plaj şezlongu yasakladı
Komşu, plajları şezlonglardan kurtarıyor. Bir plajın en az yüzde 70’lik kısmı boş kalacak. Şezlonglar denizden en az 4 metre uzakta olacak.
Komşu, plajları şezlonglardan kurtarıyor. Bir plajın en az yüzde 70’lik kısmı boş kalacak. Şezlonglar denizden en az 4 metre uzakta olacak.
Türk meyve suyu sektörünün 2028 ihracat hedefi 1 milyar dolar
Türk meyve suyu sektörünün ihracatı son 1 yıllık dönemde yüzde 10’luk artışla 430 milyon dolardan 472 milyon dolara ulaştı.
Türk meyve suyu sektörünün ihracatı son 1 yıllık dönemde yüzde 10’luk artışla 430 milyon dolardan 472 milyon dolara ulaştı.
OECD ekonomilerinin küresel büyümedeki payı açıklandı
OECD ekonomilerinin küresel GSYH içindeki payı 2021’de 2017’ye kıyasla yüzde 46 seviyesinde sabit kaldı.
OECD ekonomilerinin küresel GSYH içindeki payı 2021’de 2017’ye kıyasla yüzde 46 seviyesinde sabit kaldı.